MENÜ

Son dakika transfer haberi: Süper Lig ekipleri bu isimlerle görüşmeleri hızlandırdı! (Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş...)

Transfer haberi... Devre arası transfer döneminin resmen başlamasıyla takımların ekonomik durumları ele alındığında ilk hedef bonservisi olmayan ve kulüplerinde şans bulamayan kiralık oyuncular oluyor. Fenerbahçe'den Galatasaray'a, Trabzonspor'dan Beşiktaş'a kadar birçok ekip devre arası transfer döneminin başlamasıyla listesine aldığı oyuncularla görüşmeleri hızlandırdı. Biz de sizler için sözleşmesiz futbolcuların tamamını derledik. İşte o liste...

Devre arası transfer dönemi resmen başladı! Sözleşmesiz oyuncular özellikle Süper Lig pazarı için takımların mercek altına aldığı isimlerin başında geliyor. İşte o isimlerden en çok dikkat çekenleri:

Haberin Devamı

Örjan Nyland: Kaleci. 30 yaşında. En son Aston Villa’da oynadı.

Giannelli Imbula: 28 yaşında önlibero. En son Rusya Ligi’nde Sochi takımında oynadı.

Ahmed Musa: 28 yaşında santrafor. En son Suudi Arabistan Ligi’nde Nasr takımında oynadı.

Oumar Niasse: Ligimizde Akhisarspor takımıyla sükse yapan ve Premier Lig’de Everton’da oynasa da tutunamayan Niasse, 30 yaşında.

Mario Mandzukic: En son Al-Duhail takımında oynayan 34 yaşındaki Hırvat golcünün adı 4 büyüklerle anılıyor.

Miroslav Stoch: Süper Lig’de Fenerbahçe ve Bursaspor formalarını giyen Stoch, şu an 31 yaşında ve en son Yunan Ligi’nin güçlü ekibi PAOK formasını giydi.

Alexandre Pato: Göztepe ve Gaziantep FK’nın ilgilendiği Alexandre Pato, şu anda 31 yaşında ve en son Brezilya Ligi’nde Sao Paulo’nun formasını giydi.

Haberin Devamı

Ramires: En son Brezilya ligi takımlarında Palmeiras’ta eski Galatasaraylı Felipe Melo ile takım arkadaşı olan 33 yaşındaki ortasaha oyuncusunun Fenerbahçe taraftarı olması herkes tarafından biliniyor.

Wilfried Bony: En son Ittihad forması giyen 31 yaşındaki Fildişi Sahili futbolcunun bir sonraki durağı Süper Lig olabilir.

Fredy Guarin: Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için büyük uğraşlar verdiği Guarin şu anda 34 yaşında ve en son Brezilya Ligi’nde Vasco De Gama formasını terletti.

Kwadwo Asamoah: Galatasaray ve Fenerbahçe’nin son 4 yıldır her transfer döneminde radarına giren Asamoah sonunda serbest oyuncu kategorisinde ve belki de Süper Lig’e bu transfer döneminde merhaba diyebilir.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ