MENÜ

Son dakika transfer haberi! İngilizler duyurdu! Everton Cenk Tosun için kararını verdi

Milli futbolcu Cenk Tosun'un İngiltere'deki kariyeri netleşmeye başladı. 2017-2018 sezonunun devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan golcü oyuncu ile ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İngiliz basını, 30 yaşındaki forvetin Everton'daki geleceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Son dakika transfer haberi! İngilizler duyurdu! Everton Cenk Tosun için kararını verdi

Milli futbolcu Cenk Tosun'un, İngiltere'deki kariyerine dair flaş bir gelişme yaşandı. 30 yaşındaki golcü, yaşadığı ağır sakatlıklar sonrası son dönemde forma şansı bulamamıştı. Everton'daki kontratı bu yaz sonunda sona erecek Cenk Tosun ile ilgili transfer kararı verildi. İngiliz kulübü, Ocak 2018'de Beşiktaş'tan transfer ettiği ve 4.5 yıllık sözleşme imzaladığı Cenk Tosun'la yola devam etmeme kararı aldı.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan haberde, Everton'ın 20 milyon Sterlin ödediği Cenk Tosun'u kadroda düşünmediği ve o bölgede görev alan Richarlison ile Dominic Calvert-Lewin'den formayı kapmasının zor olduğu ifade edildi. Bu sezon sadece 3 maçta görev alan Cenk, gol ya da asist katkısı üretemedi.

YORUM YAZ