MENÜ

Son dakika | Transfer haberi: Galatasaray'dan Miralem Pjanic atağı!

Son dönemde Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Gedson Fernandes transferlerinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Galatasaray, Siyah-Beyazlıların kiralık olarak kadrosuna kattığı Miralem Pjanic'i transfer etmek istiyor.

Son dakika | Transfer haberi: Galatasaray'dan Miralem Pjanic atağı!

Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve son olarak da Gedson Fernandes transferinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Galatasaray, flaş bir hamle gerçekleştirmek istiyor. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılıların Miralem Pjanic'i hedefine koyduğu aktarılmakta.

Haberin Devamı

İtalyan ve İspanyol basınında geniş yer bulan Som I Serem FCB'nin iddiasına göre Galatasaray, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic için Barcelona ile bir görüşme gerçekleştirdi. Galatasaray, Pjanic'in yeni sezondaki durumuna ilişkin Katalan ekibinden bilgi aldı.

Barcelona'nın gerçekleştireceği görüşme bekleniyor

Barcelona, yeni sezonda Miralem Pjanic'in durumunu netleştirmek adına daha önce bir araya geldiği menajeri Fali Ramadani ile bir görüşme daha gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu görüşmenin Pjanic'in durumuna ilişkin belirleyici olabileceği aktarılmakta.

Haberin Devamı

Yakın ilişkiler avantaj olabilir

Galatasaray'ın Domenec Torrent'in göreve gelmesi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki eşleşmeden kaynaklı Barcelona ile iyi ilişkiler kurmuş olması transferde bir avantaj yaratabilir. Devre arasında Inaki Pena'yı kiralık olarak kadrosuna katan Galatasaray, yaz aylarında da orta sahadaki sorunu Miralem Pjanic ile gidermek istiyor.

Son dönemde sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Beşiktaş'ta bu sezon toplam 22 maça çıkan Pjanic, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

YORUM YAZ