MENÜ

Son dakika transfer haberi! Galatasaray'a yeni gol makinesi: Shon Weissman

Avusturya basını, bu sezon Wolfsberger formasıyla 40 maçta 37 gol atan İsrailli santrfor Shon Weissman’la Galatasaray’ın ciddi olarak ilgilendiğini öne sürdü. 24 yaşındaki forvet, sezon başında bedavaya alınmıştı.

Son dakika transfer haberi! Galatasaray'a yeni gol makinesi: Shon Weissman

Falcao ile yola devam etme ihtimali bulunan, Diagne’nin geri döndüğü, Oğulcan Çağlayan’ı renklerine bağlamaya hazırlanan ve elinde Adem Büyük’ü de tutan Galatasaray’a, bir forvet iddiası daha... Avusturya basını, Sarı-Kırmızılılar’ın Wolfsberger forması giyen Shon Weissman’la ciddi olarak ilgilendiğini yazdı.

Haberin Devamı

Wolfsberger’in sezon başında Maccabi Haifa’dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 24 yaşındaki İsrailli forvet, yeni adresinde tam anlamıyla ortalığı birbirine kattı.

Herkese her yerde attı

Avusturya Ligi’ndeki 31 maçta 30 gol 7 asist, Avrupa Ligi’nde 6 maçta 2 gol, Avusturya Kupası’nda da 3 maçta 5 gol 1 asistle, toplamda 40 maçta 37 gol 8 asistlik performansa ulaşan 1.74 boyundaki santrfora birçok talip olduğu belirtiliyor.

Ancak Weissman’ın asıl hedefi olan İngiltere ve Almanya’dan şu ana kadar beklediği teklifleri alamadığı ifade edildi. Kulübü Wolfsberger ise İsrailli golcünün olası transferinden iyi bir bonservis bedeli kazanmak istiyor.

YORUM YAZ