MENÜ

Son dakika transfer haberi! Galatasaray Ludwig Augustinsson için de devrede!

21 Temmuz'daki PSV maçına yeni sol bekini yetiştirmek isteyen Cim Bom, Alex Moreno için Real Betis'in inadını kıramadı. Rotayı Patrick van Aanholt'a çeviren Aslan'ın bu transfer yarışında da rakibi çok. Sarı-Kırmızılılar her ihtimale karşı Werder Bremen'li Ludwig Augustinsson için de devrede.

Son dakika transfer haberi! Galatasaray Ludwig Augustinsson için de devrede!

Marcelo Saracchi'yle yollarını ayıran Galatasaray, 21 Temmuz'da oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçına kadar kadrosuna bir sol bek katmayı hedefliyor. Bu doğrultuda uzun süredir Alex Moreno için Real Betis'le pazarlıklarını sürdüren Sarı- Kırmızılılar bir türlü İspanyol ekibinin inadını kıramadı, istenilen rakamlarla anlaşma sağlanamadı. Cim Bom da rotayı Patrick van Aanholt'a çevirdi.

Haberin Devamı

1 yıl sözleşmesi var

İngiliz ekibi Crystal Palace'la yollarını ayıran Hollandalı oyuncu ile görüşmeler olumlu devam etse de yıldız futbolcunun bonservisinin elinde olması nedeniyle bu transferde rakip çok. Bu sebeple Aslan her ihtimale karşılık alternatif ismi de belirledi: Ludwig Augustinsson. Moreno ve Aanholt görüşmelerinden sonuç çıkmazsa, Aslan Werder Bremen forması giyen İsveçli sol bek için çalışmalarını hızlandıracak. Alman ekibiyle 1 yıl sözleşmesi kalan 27 yaşındaki oyuncunun bonservis sorununun cüzi bir rakam karşılığında çözülebileceği de gelen haberler arasında.

Metin Karabaş

YORUM YAZ