MENÜ

Son dakika transfer haberi! Elneny için Galatasaray'a farklı Beşiktaş'a farklı tarife!

Son dakika Galatasaray haberleri... Arsenal'in Mısırlı orta sahası Mohamed Elneny ile transfer görüşmesi yapan Galatasaray yönetimi, araya giren menajerlerin farklı tarifeleri yüzünden transferden vazgeçti. Mohamed Elneny'nin Beşiktaş'tan istediği ücret ile Galatasaray'dan istediği ücret arasında fark olduğu ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika transfer haberi! Elneny için Galatasaray'a farklı Beşiktaş'a farklı tarife!

Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sezon kadrosuna Nelsson, Cicaldau, Morutan, Boey, Van Aanholt gibi kaliteli yabancı isimleri katan Galatasaray, daha önce Beşiktaş forması giyen Mohamed Elneny ile transfer görüşmesi yapmıştı.

Haberin Devamı

UEFA'ya listenin verileceği son gün transferi yetiştirmek isteyen Galatasaray, Elneny'den vazgeçmişti. Bu transferin gerçekleşmeme sebebi ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

GALATASARAY'A AYRI BEŞİKTAŞ'A AYRI TARİFE!

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova ile aynı grupta yer alan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için Elneny ile görüşmüştü.

Mohamed Elneny'nin transferi konusunda Beşiktaş da istekliydi. Elneny'nin kendi menajeri Beşiktaş'tan 1.7 milyon € talep etti.

William D'avila'nın devreye girmesiyle Elneny, Galatasaray'dan 2.5 milyon Euro ve dört senelik sözleşme istedi.

BAŞKAN BURAK ELMAS KARŞI ÇIKTI!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Mohamed Elneny transferinin bu maliyetlerde bitmesini istemedi. Başkan Elmas, '4 sene boyunca böyle bir kontratı kulübe bağlamam' diyerek transferi veto etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş da Elneny'den vazgeçerek Barcelona'nın Boşnak orta sahası Miralep Pjanic'i kiraladı. Galatasaray, diğer alternatiflere yöneldi.

YORUM YAZ