MENÜ

Son dakika transfer haberi! Başakşehir Milan'ın stoperi Leo Duarte'yi kiraladı

Son dakika transfer haberi... Medipol Başakşehir, AC Milan'ın 24 yaşındaki Brezilyalı stoperi Leo Duarte'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

Son dakika transfer haberi! Başakşehir Milan'ın stoperi Leo Duarte'yi kiraladı

Martin Skrtel'in sezonu kapatmasının ardından stoper arayışına giren Medipol Başakşehir, Milan'ın 24 yaşındaki defans oyuncusu Leo Duarte'yi kiralık olarak renklerine bağladı. Başarılı futbolcu, yarın sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

Haberin Devamı

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Başakşehir, ilk transferini yaptı. Skrtel'in sezonu kapatmasıyla birlikte oradaki boşluğu yeni bir isimle doldurmak isteyen turuncu-lacivertliler, Milan'ın Brezilyalı savunmacısı Duarte'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Geçen yıl İtalyan temsilcisinin renklerine bağladığı ancak yaşadığı sakatlıklar sebebiyle istenilen performansı veremeyen 24 yaşındaki futbolcu, turuncu-lacivertli ekip ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Duarte, yarın sağlık kontrollerinden geçecek ve herhangi bir problem çıkmaması halinde resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Uygar Aydın / İSTANBUL (İHA)

YORUM YAZ