MENÜ

Son dakika transfer haberi! Aaron Lennon Kayserispor'da

Son dakika transfer haberi... Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Aaron Lennon'ı transfer ettiklerini duyurdu. Kariyerinde Leeds United, Tottenham ve Everton gibi önemli kulüplerde boy gösteren Lennon, ilk kez ülkesi İngiltere dışında futbol oynayacak.

Son dakika transfer haberi! Aaron Lennon Kayserispor'da

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor, flaş bir transfer yaptı. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, İngiliz futbolcu Aaron Lennon ile hafta sonu sözleşme imzalanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Transferi sosyal medya hesabından duyuran kulüp başkanı Berna Gözbaşı, "Kayserisporumuz, İngiliz yıldız Aaron Lennon ile anlaşma sağlamıştır. İngiliz yıldız şehrimize gelmiştir. Transferleri bekleyen büyük Kayserispor taraftarları, imzalar bu hafta sonu. Çalışmalarımız oldukça verimli devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Leeds United altyapısından yetişen İngiliz kanat oyuncusu, kariyerinde Tottenham, Everton ve Burnley formasıyla Premier Lig'de boy gösterdi. Profesyonel kariyerinde 483 maça çıkan 33 yaşındaki futbolcu, rakip filelere 40 gol bırakmayı başardı.

İngiltere A Milli Takım formasını 15 kez giyen tecrübeli oyuncu, gol kaydedemedi.

Transfer şov!

Başkan Gözbaşı, Lennon’un yanı sıra anlaşma sağladıkları ancak henüz sözleşme imzalayamadıkları Dimitrios Kolovetsios, Joseph Attamah, Yaw Ackah, Harrison Manzala, İlhan Depe, Muğdat Çelik ile çekilen fotoğraflarını da paylaştı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ