MENÜ

Son dakika transfer açıklaması: Galatasaray'la Edin Dzeko'nun transferini görüştük

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Forvet transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Roma'nın Bosnalı golcüsü Edin Dzeko'yu kadrosuna katmak istiyor. Sarı kırmızılı takımın bu hamlesini Galatasaray'ın eski futbolcusu Murat Erdoğan açıkladı.

Son dakika transfer açıklaması: Galatasaray'la Edin Dzeko'nun transferini görüştük

Eski Galatasaraylı futbolcu Murat Erdoğan, Edin Dzeko için önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Bosnalı golcüyü takımda görmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erdoğan; Roma'da teknik direktör Fonseca ile sorun yaşan 34 yaşındaki golcü hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Murat Erdoğan, "Edin Dzeko'nun temsilcisi Naser benim çok yakın arkadaşım. Kendisiyle görüşerek, Galatasaray'la Dzeko'nun transferini görüştük. Fakat ikinci aşamaya geçilemedi. Aşılması kolay gözükmeyen bazı detaylar var. Galatasaray sıcak baktı. Zaten Fatih Terim hocamız, Dzeko'yu çok beğeniyor ve istiyor.

Ama biraz daha detay istedi. O detaylar netleşmeyince ikinci aşamaya geçilemedi. Mali şartlar ve Roma'nın teknik direktörü Foncesa, tartışmış olmalarına rağmen, böyle bir değerden vazgeçemedi. Böyle olunca da ikinci aşamaya geçilemedi" şeklinde konuştu. (Ajansspor)

Haberin Devamı

YORUM YAZ