MENÜ

Son dakika! Trabzonspor'un Krasnodar kadrosunda 4 eksik!

Son dakika haberi... UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında deplasmanda Krasnodar'la karşılaşacak olan Trabzonspor'un kadrosunda 4 önemli eksik yer aldı.

Son dakika! Trabzonspor'un Krasnodar kadrosunda 4 eksik!

UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, sakatlığı olan futbolculardan dolayı eksik kadro ile Rusya'ya gidecek.

Haberin Devamı

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın, 4 önemli ismi kadroya almadığı belirtildi. Bordo mavililerde Jose Sosa, Pereira, Obi Mikel ve Daniel Sturridge Krasnodar ile 7 Kasım 2019 Perşembe günü saat 20:55'te oynanacak maçın kadrosunda yer almayacak.

İşte Trabzonspor'un Krasnodar maçı kadrosu:

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Kağan Moradaoğlu, Majid Hosseini, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Ivanildo Fernandes, Kamil Ahmet Çörekçi, Serkan Asan, Filip Novak, Abdurrahim Dursun, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Kerem Baykuş, Donis Avdijaj, Yusuf Sarı, Anthony Nwakaeme, Fıratcan Üzüm, Alexander Sörloth, Muhammet Akpınar.

Trabzonspor, Rusya'ya gitti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. haftasında deplasmanda Rusya'nın Krasnodar takımıyla oynayacağı maç için Rusya'nın Krasnodar kentine gitti.

Haberin Devamı

Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçak ile saat 13.00'de Rusya'nın Krasnodar kentine hareket eden Trabzonspor'da sakatlıkları nedeniyle Abdulkadir Ömür, Ekuban ve Onazi dışında tedavileri süren Sosa, Obi Mikel, Abdulkadir Parmak ve Sturridge kafilede yer almadı. Tecrübeli oyuncu Pereira’yı da dinlendirmek amaçlı kadroya almayan Teknik Direktör Ünal Karaman, altyapıdan Kağan Moradoğlu, Serkan Asan, Kerem Baykuş ve Muhammet Akpınar’ı kadroya dahil etti.

YORUM YAZ