MENÜ

Son dakika | Trabzonspor'un istediği Berat Özdemir kadroya alınmadı

Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Berat Özdemir Gençlerbirliği'nin Çaykur Rizespor maçı kadrosunda yer almadı. Bu tercih, Berat'ın Trabzonspor'a transferinin tamamen gerçekleştiği şeklinde yorumlandı. Genç yıldızın bonservisi için iki kulübün içinde çeşitli şartlar barındıran 2.5 milyon euroluk bir bedel üzerinde uzlaştığı ileri sürülmüştü.

Son dakika | Trabzonspor'un istediği Berat Özdemir kadroya alınmadı

Trabzonspor'un tranfser gündeminde olan Berat Özdemir Gençlerbirliği'nin Çaykur Rizespor maçı kadrosunda yer almadı. Bordo-Mavili kulübün Berat Özdemir transferini kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un bu transfer için Gençlerbirliği'ne 2.5 milyon Euro ödeyeceği iddia ediliyordu. Berat Özdemir bu sezon Süper Lig'de çıktığı 13 maçta 3 gollük performans sergilemişti.

Gençlerbirliği yöneticisi Mehmet Soylu da dün gece geç saatlerde kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımda transferin neticelendiğini duyurmuştu. Soylu, twitter'dan, "''Arkadaşlar Berat hakkında bilgi vereyim. Berat satıldı. 2.5 milyon euro bedel karşılığında. 1 milyon euro peşin. Kalan 1.5 milyon euro Mayıs’ta. %20 yetiştirme payımız olacak. Gelen para yabancı topçular üzerinden birilerinin cebine gidecek. Bizler iki maç yenince susacağız. Durum bu.'' şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Mustafa Kaplan: Berat'ın test sonucları sıkıntılı

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Mustafa Kaplan Berat'ın son durumuyla ilgili de konuştu... Kaplan, "Stancu, Ayite ve Ömürcan'ın sakatlıkları var. Matthias, Halil İbrahim ve Berat'ın test sonuçlarında sıkıntılar var, bazıları Hatayspor karşısılaşmasında aramızda olacak. Buradan puan ya da puanlarla ayrılarak camiamızı mutlu etmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

YORUM YAZ