MENÜ

Son dakika: Trabzonsporlu Marek Hamsik, Slovakya'da oyuna devam edemedi!

Hırvatistan-Slovakya karşılaşmasının 41. dakikasında Trabzonsporlu Marek Hamsik adale sorunu yaşadı. Oyuna devam edemeyen 34 yaşındaki süperstar yerini eski Trabzonsporlu Matus Bero'ya bıraktı. Süper Lig'de pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da yıldız oyuncunun son durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Son dakika: Trabzonsporlu Marek Hamsik, Slovakya'da oyuna devam edemedi!

2022 Dünya Kupası H Grubu'nda Hırvatistan ile Slovakya karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleye Beşiktaş forması giyen Hırvat stoper Domagoj Vida ile Trabzonsorlu Slovak yıldız Marek Hamsik ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 41. dakikasında Trabzonsporlular'ı endişelendiren bir an yaşandı.

Haberin Devamı

Marek Hamsik kullanacağı korner öncesinde arka adalesinden sorun yaşadı ve kenara değişiklik işareti yapıldı. 34 yaşındaki süperstar oyundan alınırken yerine de eski bir Trabzonsporlu Matus Bero oyuna girdi.

Pazar günü Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da bu durum moralleri son derece bozarken Hamsik'in net durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

YORUM YAZ