MENÜ

Son dakika | Trabzonspor'da Siopis'in ardından bir futbolcunun daha koronavirüs testi pozitif!

Trabzonspor'da Siopis'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Yunan futbolcu bir süredir takımdan ayrıydı ve idmanlara katılmıyordu. Bu haberin ardından Bordo Mavili ekip sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bir futbolcusunun daha koronavirüs testinin pozitifi çıktığını açıkladı.

Son dakika | Trabzonspor'da Siopis'in ardından bir futbolcunun daha koronavirüs testi pozitif!

Süper Lig'de açık ara farkla lider durumda bulunan Trabzonspor'da, Sivasspor maçı öncesi Siopis şoku yaşanıyor. Bordo Mavili ekipte Siopis'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Yunan futbolcu bir süredir takımdan ayrıydı ve idmanlara katılmıyordu.

Haberin Devamı

Yunan futbolcu üst yolunum enfeksiyonu nedeniyle bir süredir idmanlara çıkamıyordu. Testleri negatif çıkan Siopis'in bugün yapılan testi pozitif çıkınca direkt karantinaya alındı.

Trabzonspor'da hazırlıklar sürüyor

Trabzonspor'da Süper Lig’in 21. haftasında oynayacak Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde bugün 11.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda ısınma koşusunun ardından pas çalışması, 5’e 2 ve bölgesel antrenman gerçekleştirildi.

Bordo Mavili ekip yarın yapacağı antrenmanla Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Haberin Devamı

Bir vaka daha

Trabzonspor, iki oyuncusunun koronavirüs testlerinin pozitif sonuçlandığını açıkladı.

Bordo Mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle takip edilen bir oyuncumuz ile maç öncesi gerçekleştirilen rutin Covid-19 PCR kontrollerinde bir başka oyuncumuz daha pozitif çıkmıştır. Her iki oyuncumuzun da sağlık durumu iyi olup tedavi ve izolasyon süreçleri başlamıştır." ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZ