MENÜ

Son dakika | Trabzonspor'da koronavirüs şoku! 2 futbolcu karantinaya alındı

Son dakika haberi... Trabzonspor’da Adana Demirspor maçı öncesi koronavirüs şoku! Ziraat Türkiye Kupası 5.tur maçında kendi sahasında TFF 1.Lig ekibi Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da koronavirüs şoku yaşanıyor. Konuyla ilgili Trabzonspor'dan da resmi açıklama geldi.

Son dakika | Trabzonspor'da koronavirüs şoku! 2 futbolcu karantinaya alındı

Trabzonspor'da 2 oyuncunun kritik karşılaşma öncesi koronavirüse yakalandığı öğrenildi. 2 oyuncu da karantinaya alınırken durumlarının iyi olduğu belirtildi.. Trabzonspor’un koronavirüse yakalanan futbolcular ile ilgili bilgilendirmeyi yapması bekleniyor 61 Saat'in haberine göre; oyunculardan bir tanesi takımın yıldızlarından, diğeri ise gelecek vadeden genç bir oyuncu...

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan açıklama:

"Dün rutin olarak uyguladığınız Covid 19 testlerinde bir oyuncumuzda pozitif vakaya rastlanmış, bir başka oyuncumuzun testi negatif olmasına rağmen bugün gelişen semptomlar sonrası oyuncumuza yeni bir test uygulanmış ve sonucu pozitif çıkmıştır. Her iki oyuncumuz da izolasyona alınarak tedavilerine başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

YORUM YAZ