MENÜ

Son dakika... Trabzonspor'da Eddie Newton kararı verildi!

Son dakika haberi... Fenerbahçe'ye karşı alınan yenilgi sonrası teknik direktör Newton’un koltuğu iyice sallanmaya başlanmıştı. Trabzonspor'da yönetim kurulu üyelerinin, Başkan Ahmet Ağaoğlu’na Eddie Newton ile yola devam edilmemesi yönündeki kararlarını ilettiği iddia edildi.

Son dakika... Trabzonspor'da Eddie Newton kararı verildi!

İlk 5 haftada 5 puan toplayan Trabzonspor, Fenerbahçe'ye de kaybedince İngiliz hoca Eddie Newton'ın kredisi tükenmiş ve Bordo Mavili ekip yönetimi toplantı kararı almıştı. Bugün gerçekleştirilen toplantıda Eddie Newton’un takımdaki geleceğini görüşen bordo mavili yönetim İngiliz çalıştırıcı Eddie Newton ile yola devam edilmemesi yönünde karar aldı.

Haberin Devamı

61.saat'ın son dakika haberine göre Trabzonspor yönetim kurulu, Başkan Ahmet Ağaoğlu’na Eddie Newton ile yola devam edilmemesi yönündeki kararlarını iletti ve yeni teknik direktör konusunda tüm yetkiyi Ahmet Ağaoğlu’na verdi.

Yerel gazeteler de Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından teknik patron Eddie Newton ile yolların ayrılması gerektiğine vurgu yapmış, İngiliz hocayı sert bir dille eleştirmişti.

YORUM YAZ