MENÜ

Son Dakika | Trabzonspor'da Bakasetas ve Hamsik sevinci

Son dakika haberi... Trabzonspor'un Karagümrük maçı kamp kadrosu açıklandı. Bordo-Mavililerin kadrosunda sakatlıklarını atlatan Bakasetas ve Hamsik de yer alıyor.

Son Dakika | Trabzonspor'da Bakasetas ve Hamsik sevinci

Trabzonspor, Süper Lig’in 14’üncü haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı maç için İstanbul’a gitti. Bordo-mavili ekipte sakatlıkları sona eren Hamsik, Bakasetas, Koita ve Abdülkadir Parmak da yer aldı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında yarın VavaCars Fatih Karagümrük, Trabzonspor ile saat 16.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda mücadele edecek. Karşılaşma öncesi son çalışmasını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştiren Trabzonspor, İstanbul'a gitti. Bordo-mavili ekipte sakatlıkları sona eren Hamsik, Bakasetas, Koita ve Abdülkadir Parmak, kafilede yer aldı.

Trabzonspor'un Karagümrük maçı kafilesinde; Uğurcan, Arda, M.Taha, Serkan, Peres, Dorukhan, Hugo, Edgar, Denswil, Trondsen, İsmail, Berat, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Parmak, Yunus, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Koita, Cornelius ve Djaniny olmak üzere toplam 23 oyuncu yer aldı.

Haberin Devamı

Sakatlıkları bulunan Erce Kardeşler ile Hüseyin Türkmen, Trabzonspor kafilesinde yer almadı.

DHA

YORUM YAZ