MENÜ

SON DAKİKA! Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan Badou Ndiaye açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Badou Ndiaye hakkında FANATİK’e konuştu ve “Ndiaye gündemimizde olan bir isim ancak Türkiye’ye biz çağırmadık. Yazılan rakamlar ise hayal ürünü. Bu kadar uçuk rakamlar yok” dedi.

SON DAKİKA! Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan Badou Ndiaye açıklaması!

Gözünü şampiyonluğa diken ve bu doğrultuda devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor orta saha transferi için Badou Ndiaye’yi gündemine almıştı.

Haberin Devamı

Trabzonspor uzun zamandır Senegalli futbolcunun kiralanması için nabız yoklarken, yıldız oyuncunun dün İstanbul’a geldiği iddia edildi. Başarılı oyuncunun, uçakta yaptığı paylaşım bu iddiaları güçlendirirken, Başkan Ahmet Ağaoğlu, FANATİK’e konuştu.

Fırtına’nın patronu, “Ndiaye gündemimizde olan bir isim ancak Türkiye’ye biz çağırmadık. Hatta bizimkilere ‘Seyahatin bizimle ilgisi var mı?’ diye sordum. İngiltere’deki erken tatilden dolayı Türkiye’ye gelebileceğini söylediler. Yazılan rakamlar ise hayal ürünü. Bu kadar uçuk rakamlar yok. İzleme komitesi, menajerleri ile görüşebilir ancak resmi bir şey yok. Belki başka takımlar için de gelmiş olabilir” dedi.

YORUM YAZ