MENÜ

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri! Kaan Özden, Alioski, Birger Meling...

Trabzonspor transfer haberleri... Kadrosuna Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik gibi isimleri dahil eden Bordo - Mavili ekibin transfer listesinde olduğu belirtilen birçok isim söz konusu. Alioski'den Birger Meling, Kaan Özden Karinien'e kadar Trabzonspor transfer iddialarını sizler için derledik. İşte günün öne çıkan Trabzonspor transfer haberleri...

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Kadrosuna kattığı isimlerle yaz transfer dönemine hızlı giriş yapan Bordo - Mavili ekibin gündeminde pek çok isim mevcut.

Haberin Devamı

Hem gazetemizde yer alan Trabzonspor haberlerini hem de gündemde yer alan iddiaları sizler için derledik:

Orta sahaya alternatif bir yerli oyuncu arayan Trabzonspor , hem iç piyasaya hem de yurt dışındaki Türk isimlere bakıyor.

Kaan Özden Kairinen de listedeki adaylardan biri. Futbol İzleme Komitesi’nin uzun süredir takip ettiği 22 yaşındaki orta saha, Lillestrom forması giyiyor. Norveç ekibinde çıktığı 9 maçta 2 asistlik skor katkısı gösteren 1.86 boyundaki Kaan, Finlandiya Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde forma giymesine rağmen, A takımda resmi maça çıkmadı.

Türk vatandaşlığı bulunan Kaan için Trabzonspor Yönetimi ilk etapta maliyet araştırmaları yapacak. (Safa Can Konuksever - Fanatik)

Haberin Devamı

Sol bek transferinde Alioski ve Birger Meling isimlerine ağırlık veren Trabzonspor’un gündeminde yerli oyuncular da bulunuyor. Bursaspor ’la kontratı biten Onur Atasayar ve Rizespor ’dan ayrılan İsmail Köybaşı, Fırtına’nın radarına girmişti.

Her iki futbolcuya pek çok Anadolu kulübü teklif yapmasına rağmen hem İsmail hem de Onur’un Trabzonspor’dan haber beklediği öğrenildi. Şimdilik gelen teklifleri geri çeviren ikili, bir süre daha Bordo-Mavililer’i bekleyecek. (Safa Can Konuksever)

3 senedir Bordo-Mavili formayı terleten Ekuban, ayrılığın kapısında... Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen Ganalı futbolcunun en ciddi talibi St. Etienne.

Geçen sezondan beri Ekuban’ı kadrosuna katmaya çalışan Fransız ekibi, yine devrede. Le10sport.com’un haberine göre, Ligue 1 temsilcisi bu transferde maksimum 4 milyon Euro seviyelerine çıkacak. Trabzonspor ’un ise 6 milyon Euro talep ettiği öne sürüldü. 27 yaşındaki başarılı hücumcu, sevgilisi İtalya’da yaşadığı için Serie A takımlarına öncelik verse de St. Etienne’in ilgisine de soğuk yaklaşmıyor.

Bordo-Mavililer, Ekuban’ın yanı sıra Djaniny için resmi teklif bekliyor. Djaniny’ye özellikle Suudi Arabistan kulüplerinin markajı bulunuyor. Trabzonspor Yönetimi, iki futbolcunun satışından toplam 10 milyon Euro’luk bir geliri kasaya koymayı hedefliyor.

YORUM YAZ