MENÜ

Son dakika Trabzonspor transfer haberi! Halil Akbunar için görüşme zamanı

Abdullah Avcı, her iki kanatı yedekleyecek yerli oyuncu olarak Halil Akbunar’ın ismini yönetime verdi. Bordo-Mavililer, önümüzdeki hafta Göztepe cephesiyle görüşme yapacak, 28 yaşındaki yıldız da bonservisi konusunda kulübünden kolaylık istiyor.

Son dakika Trabzonspor transfer haberi! Halil Akbunar için görüşme zamanı

Hücum hattındaki yerli kalitesini artırmak isteyen Trabzonspor’da, Halil Akbunar gündemde. Göztepe’nin kaptanı, sezon başında yine Bordo-Mavililer’in radarındaydı. Ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer olmamıştı. İzmir ekibinin küme düşmesinin ardından 28 yaşındaki yıldızın yaz döneminde ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın öncelikli hedeflerinden olan Halil konusunda önümüzdeki hafta görüşme yapılacak. Bu transferde Halil Akbunar da bizzat kulübüyle görüşüp, kendisine kolaylık gösterilmesini istiyor.

Haberin Devamı

En fazla 1.5 milyon Euro

Trabzonspor, 1, 1.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle transferi gerçekleştirmek amacında. Halil’in İstanbul’dan da talipleri bulunmasına rağmen başarılı futbolcunun önceliğinin Trabzonspor olduğu öğrenildi. Abdullah Avcı, daha önceki gibi transferde bizzat sürece dahil olacak.

YORUM YAZ