MENÜ

Son dakika Trabzonspor transfer haberi! Cheikhou Kouyate ile görüşmeler başladı

Hem ön libero hem de stoperde görev yapabilen bir isim arayan Trabzonspor, Cheikhou Kouyate için görüşmelere başladı. Yıldız oyuncunun menaceriyle İstanbul’da masaya oturan Başkan Ahmet Ağaoğlu, transferle bizzat ilgileniyor. Bordo-Mavililer, Kouyate’nin maliyetini aşağı çekmeye çalışıyor.

Son dakika Trabzonspor transfer haberi! Cheikhou Kouyate ile görüşmeler başladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada stoper ve orta sahaya takviye düşündüklerini söylerken, Bordo-Mavililer 1 taşla 2 kuş vurmak istiyor! Karadeniz ekibi, hem stoper hem de ön libero bölgesinde görev yapan Cheikhou Kouyate’nin peşinde... Avcı’nın takımda görmeyi hedeflediği ve yıllardır takip ettiği Kouyate için yönetim harekete geçti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, tecrübeli futbolcunun menaceri ile İstanbul’da görüşme yaparken, transferin mali şartları masaya yatırıldı.

Haberin Devamı

Talebi 2 milyon Euro

Crystal Palace ile 1 yıl kontratı kalan Kouyate, İngiltere’de yaklaşık 2.5 milyon Euro net ücret alıyor. 31 yaşındaki yıldızın Trabzonspor’dan beklentisi de 2 milyon Euro civarında. Bordo-Mavililer ise bu rakama çıkamayacaklarını ancak imkanlar dahilinde şartları zorlayabileceklerini oyuncu tarafına iletti. Bonservis konusunda ise 5 milyon Euro gibi rakamlar konuşulsa da çok daha uygun bir bedelle Premier Lig ekibinin ikna edilmesi mümkün.

Haberin Devamı

Steve Parish faktörü

Sörloth’un ransfer sürecinden bu yana Crystal Palace Başkanı Steve Parish ile yakın ilişkiler içinde olan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kouyate’yle yıllık ücret konusunda anlaşması durumunda Parish’ten bonservis için kolaylık isteyecek. Senegalli futbolcunun alınması halinde hem 6 numara sorunu çözülecek hem de Vitor Hugo-Edgar ikilisine çok iyi bir alternatif eklenmiş olacak.

Safa Can Konuksever

YORUM YAZ