MENÜ

Son dakika Trabzonspor transfer haberi! Avrupa'nın gözü Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır'da

Müthiş bir sezon geçiren Trabzonspor’da, takımın yıldız isimleri de tekrar vitrine çıktı... Uğurcan Çakır için son olarak Leeds United devreye girerken, eski günlerine dönen Abdülkadir ile Ligue 1 ekipleri yakından ilgileniyor. Fransız basınına göre, Marsilya 12 milyon Euro’luk bütçe ayırmaya hazırlanıyor.

Son dakika Trabzonspor transfer haberi! Avrupa'nın gözü Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır'da

Trabzonspor ligde adım adım şampiyonluğa yürüyor, bir yandan da oyuncularının değerine değer katıyor. Sezon başından beri inanılmaz maçlar oynayan Uğurcan Çakır’a Avrupa kulüplerinin ilgisi iyice artmış durumda. Abdülkadir Ömür de adeta eski günlerine dönüş yaptı, yeniden vitrine çıktı. Sevilla, Newcastle gibi kulüplerin radarında olan Uğurcan için son olarak Leeds United devreye girdi.

Haberin Devamı

Menajeriyle temastalar

İngiliz ekibinin yetkililerinin, başarılı file bekçisinin menaceriyle temasa geçtikleri öğrenildi. İlerleyen süreçte Premier Lig temsilcisi, Trabzonspor’un kapısını çalabilir. Daha önce Uğurcan’a yapılan teklifleri yetersiz bulan ve 20 milyon Euro’luk beklentisi devam eden Bordo-Mavili yönetim, matematiksel olarak şampiyonluk garantilendikten sonra yeni teklifleri değerlendirmeye alacak.

Marsilya'ya 3. Türk

Abdülkadir Ömür’ü ise özellikle Fransız kulüpleri yakından takip ediyor. Nice’in ardından Marsilya da 22 yaşındaki yıldızla ciddi şekilde ilgileniyor. Fransız basını, Cengiz Ünder ve Bartuğ Elmas gibi Türk oyuncuları transfer eden Marsilya’nın, Abdülkadir için 12 milyon Euro’luk bütçe ayırmaya hazırlandığını yazdı. Haberlerde, Abdülkadir’i bazı İngiliz ekiplerinin de izlediği vurgulandı.

Haberin Devamı

Yusuf'tan sonra sıra ikisinde

Altyapıdan çıkardığı Yusuf Yazıcı’yı 2019’da 17.5 milyon Euro bedelle Lille’e satan Trabzonspor, yaz döneminde devamını getirebilir. Özkaynak sistemine verdiği önemle takdir toplayan Bordo-Mavili yönetim, bunun karşılığını hem sahada performans olarak alıyor hem de ekonomik olarak ciddi kazanç sağlanıyor. Beklenen tekliflerin gelmesi halinde, yaz döneminde Uğurcan- Abdülkadir ikilisinden en az birinin satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Milli maçta da izleyecekler

A Milli Takımımız’ın, 24 Mart Perşembe günü Portekiz ile deplasmanda oynayacağı Dünya Kupası Play-Off turu yarı final maçında pek çok scout (izleme ekibi), Dragao Stadı’nda olacak. Avrupa kulüplerinin temsilcilerinin izleyeceği oyuncular arasında Uğurcan Çakır ile Abdülkadir Ömür de yer alacak. İki ismin yanı sıra Trabzonspor’dan Dorukhan da Ay- Yıldızlı kadroya çağrılmıştı.

YORUM YAZ