MENÜ

Son dakika! Trabzonspor, Onur Bulut'u kadrosuna katmak istiyor

Kayserispor formasıyla yaptığı 8 asistle dikkat çeken sağ bek Onur Bulut, Süper Lig devinin listesine girdi. 27 yaşındaki futbolcu için takas formülü masada.

Son dakika! Trabzonspor, Onur Bulut'u kadrosuna katmak istiyor

Süper Lig'de açık ara liderliğini sürdüren Karadeniz ekibi Trabzonspor transfer listesini de şekillendirmeye başladı. Süper Lig'de önümüzdeki sezon yabancı sayısı 12'ye düşecek, ilk 11'deki yerli futbolcu oynatma zorunluluğu da 3'ten 4'e çıkacak. Hamlelerini önümüzdeki sezon uygulanacak olan yabancı kuralını da göz önüne alarak yapan Bordo-Mavili ekip Kayserispor'un sağ beki Onur Bulut'u listesine aldı.

Haberin Devamı

Transfer takasla gerçekleşebilir

Sabah'ın haberine göre; Bu doğrultuda Türk oyuncuları tespit eden Trabzonspor, Kayserispor'un sağ beki Onur Bulut'u transfer listesine dahil etti. Muhtemel bir pazarlıkta, takas formülü de gündeme gelecek. Bunun nedeni ise Kayserispor'un Trabzonspor'dan kiraladığı Abdulkadir Parmak'ı kadrosunda tutmak istemesi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Berna Gözbaşı'nın, önümüzdeki haftalarda Trabzonspor Kulübü'nün kapısını çalacağı gelen bilgiler arasında.

Asist krallığı sıralamasında üst sıralarda

Kayserispor'un sezon başında Alanyaspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 27 yaşındaki futbolcu bu sezon sarı kırmızılı formayla 33 maçta sahaya çıkarken 8 asist yaptı ve 1 gol kaydetti. Tecrübeli oyuncu savunma oyuncusu olmasına rağmen yaptığı asistle krallık sıralamasında iddialı bir durumda bulunuyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ