MENÜ

Son dakika: Trabzonspor Bruno Peres transferini bitirdi! İşte sözleşme detayları...

Trabzonspor'da transfer çalışmalarında hareketli dakikalar yaşanıyor. Karadeniz ekibinin Roma ile olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Bruno Peres ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi. Sezon başı ismi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan 31 yaşındaki sağ bekin Trabzonspor'dan yıllık 1.8 milyon euro garanti ücret alacağı aktarıldı.

Son dakika: Trabzonspor Bruno Peres transferini bitirdi! İşte sözleşme detayları...

Trabzonspor, sezon bitmeden ilk transferini bitirmeye hazırlanıyor.... Bordo-Mavililer, Roma’nın 31 yaşındaki sağ beki Bruno Peres ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona çok yaklaştı. İtalyan gazeteci Nicolo Schira da Trabzonspor'un Sambacı ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını iddia etti. Schira, 31 yaşındaki Brezilyalı sağ bekin Trabzonspor'dan yıllık 1.8 milyon euro garanti ücret alacağını vurguladı.

Haberin Devamı

'Türkiye’de yeni hayat'

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Real Betis ve Valladolid gibi İspanyol kulüplerinin ilgisine rağmen Bruno Peres, Trabzonspor'un ilgisine olumlu karşılık verdi. Çizme medyasında bu transfer gelişmesi, “Türkiye’de yeni hayat” başlığıyla duyurulurken, son pürüzlerin çözülmesinin ardından ön anlaşmanın yapılması bekleniyor. Trabzonspor Yönetimi, Bruno Peres boşa çıkacağı için rakamların artmaması adına elini çabuk tutuyor.

Haberin Devamı

Son dakika: Trabzonspor Bruno Peres transferini bitirdi İşte sözleşme detayları...

Sabaly da listede ama...

Teknik direktör Abdullah Avcı, yönetim ile yaptığı görüşmede, yeni sezonun kadro planlamasında öncelikle sağ bek ve sol beke takviye isterken, devamında forvet ve kanat transferinin şart olduğunu belirtmişti. Bordeaux forması giyen Youssouf Sabaly da listedeki isimlerden biri olmasına rağmen çok yüksek maliyeti nedeniyle Trabzonspor, Bruno Peres’te karar kıldı.

12 milyon Euro'ya gelmişti

Peres, 2017'de 12 milyon Euro bonservis karşılığında Torino'dan Roma'ya transfer olmuştu. Bu sezon Roma formasıyla 11'i UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 36 maça çıkan Bruno Peres, 2 gol 4 asistlik katkı yaptı.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anıldı

Omar Elabdellaoui transferi öncesinde ismi Galatasaray ile de anılan sağ bek için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin sezon başı girişimde bulundukları İtalyan basınında iddia ediliyordu.

YORUM YAZ