MENÜ

Son dakika | Tiger Woods trafik kazası geçirdi

Son dakika haberi... Golf efsanesi Tiger Woods Los Angeles’da ciddi bir trafik kazası geçirdi ve yaralandı. Woods'un hastaneye kaldırıldığı belirtildi. ABD medyasından gelen son dakika haberlerine göre ise 45 yaşındaki sporcunun, daha önce dizleri ve aşil tendonundan geçirdiği toplam 5 ameliyattan dolayı artık golf kariyerinin tamamen bittiği aktarıldı. Woods'un hayati tehlikesi bulunmuyor.

Son dakika | Tiger Woods trafik kazası geçirdi

Los Angeles Şerif Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre aracında çok ciddi hasar oluşan Tiger Woods özel ekipmanlarla arabasından çıkarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Amerikalı ünlü golf şampiyonu Tiger Woods trafik kazası geçirdi. Los Angelas’ta sabah gerçekleşen kazada arabasında yalnız olan Tiger Woods’un aracının ters döndüğü belirtildi. Araçtan ilk yardım görevlilerince çıkarılan ünlü golfcü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ameliyata alındı

Olay yerine gelen acil kurtarma ekipleri Woods'u araçtan güçlükle çıkararak yaralı halde hastaneye kaldırdı. Ayaklarında kırıklar oluşan Woods ameliyata alındı.

Uzmanlar ayaklarında parçalı kırıklar olduğu belirtilen ünlü golfçünün, sağlıklı şekilde tekrar yürüyebilmesinin uzun zaman alacağını belirtiyor.

Kariyeri bitti mi?

ABD medyasına konuşan uzmanlar, 45 yaşındaki sporcunun kariyerine devam etmesinin artık imkansıza yakın olduğunu belirtiyorlar. Bu durumda Woods'un daha önce dizlerinden ve aşil tendonundan geçirdiği toplam 5 ameliyatın etkisi büyük. Ünlü sporcunun omuz ve boyun bölgesinde de sorunlar olduğu ve kazadan sonra bunların da spor hayatına devam etmesini sağlayamayacak kadar hasar almış olabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Son dakika | Tiger Woods trafik kazası geçirdi

*Tiger Woods'un arabasının ciddi hasar aldığı görülüyor

YORUM YAZ