MENÜ

SON DAKİKA | TFF'den yayıncı kuruluş açıklaması: Kulüplerimizi zora sokacak bir değişiklik yapılmamıştır

Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu, yayıncı kuruluş ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluş arasındaki yayın sözleşmesinde kulüplerimizi zora sokacak şekilde ve yayıncının sözleşmede yapılan değişikliğe dayanarak ödemelerini yapmamasına veya durdurmasına olanak sağlayacak herhangi bir değişiklik yapılmamıştır." ifadeleri kullanıldı.

SON DAKİKA | TFF'den yayıncı kuruluş açıklaması: Kulüplerimizi zora sokacak bir değişiklik yapılmamıştır

Türkiye Futbol Federasyonu, yayıncı kuruluş ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluş arasındaki yayın sözleşmesinde kulüplerimizi zora sokacak şekilde ve yayıncının sözleşmede yapılan değişikliğe dayanarak ödemelerini yapmamasına veya durdurmasına olanak sağlayacak herhangi bir değişiklik yapılmamıştır." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

"Bir spor radyosu ve internet sitesinde; TFF'nin yetkisini kötüye kullanmak suretiyle yayın sözleşmesinde revize yapılarak 'Mücbir sebep' maddesinin kaldırıldığına ve yayıncı kuruluşun bundan ötürü ödemeleri yapmadığına dair asılsız ve mesnetsiz iddialar ortaya atılmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluş arasındaki yayın sözleşmesinde kulüplerimizi zora sokacak şekilde ve yayıncının sözleşmede yapılan değişikliğe dayanarak ödemelerini yapmamasına veya durdurmasına olanak sağlayacak herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.

Bu tarz art niyetli haberlere itibar edilmemelidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Futbol Federasyonu"

YORUM YAZ