MENÜ

Son dakika: TFF kararını verdi, Stefan Kuntz'un yardımcısı belli oldu

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından A Milli Futbol Takımı'nı Stefan Kuntz'a emanet etmeye hazırlanan Türkiye Futbol Federasyonu, Alman hocanın yardımcısı olarak da Mustafa Doğan'ı seçti. Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Doğan'ın UEFA A lisansı bulunuyor.

Son dakika: TFF kararını verdi, Stefan Kuntz'un yardımcısı belli oldu

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından zaman kaybetmeden arayışa geçen Türkiye Futbol Federasyonu, Alman teknik direktör Stefan Kuntz ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Kısa süre içerisinde İstanbul'a gelecek olan Kuntz'un yardımcısı da belli oldu. Kuntz+yerli yardımcı antrenör formülünü hayata geçirmek isteyen TFF, tecrübeli teknik adamın yardımcısı olarak Mustafa Doğan ile anlaştı.

Haberin Devamı

Önümüzdeki hafta Kuntz ile resmi sözleşme imzalayacak olan Türkiye Futbol Federasyonu, Mustafa Doğan ismini de açıklayacak. Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan Doğan, 2008 yılında futbol kariyerine son vermişti.

UEFA A lisans sahibi olan 45 yaşındaki Doğan, kısa bir süre 2017 yılında Eskişehirspor'da Mustafa Denizli'nin ekibinde yer almıştı.

Yakup Çınar / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ