MENÜ

SON DAKİKA! TFF ile beINSPORTS anlaştı

Türk futbolu için müjdeli haber geldi. Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig'in yayıncısı beINSPORTS arasında uzlaşma sağlandı. Süper Lig maçları 3 sezon daha beINSPORTS ekranlarında olacak. Nihat Özdemir konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve "Yayıncı kuruluş ile 2019-20 yılı için geçerli olan sözleşmemizin ek maddelerini imza altına aldık" dedi. Taraflar canlı yayında sözleşmeye de imza attılar.

SON DAKİKA! TFF ile beINSPORTS anlaştı

Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluş beINSPORTS arasında süren görüşmelerde son nokta kondu. Taraflar, üç yıl daha Süper Lig yayınlarının beINSPORTS ekranlarında yayınlanması konusunda uzlaştı.

Haberin Devamı

TFF Başkanı Nihat Özdemir önderliğindeki yönetim kurulu ile beINSPORTS yöneticileri arasında yapılan görüşmelerde, üç sezon boyunca devam kararı alındı.

Tarafların yaptıkları görüşmede yayın organizasyonunun mali şartlarını güvence altına aldığı, Süper Lig kulüplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadan yol arkadaşlığının devam edeceği ifade edildi.

Tarafların yeni dönem ve detaylarıyla ilgili kısa süre içerisinde açıklama yapması bekleniyor.

Nihat Özdemir: Memleketimize hayırlı olsun

Özdemir konuyla ilgili olarak canlı yayında "Yayıncı kuruluş ile 2019-20 yılı için geçerli olan sözleşmemizin ek maddelerini imza altına alacağız ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. 2 aylık süre içerisinde seri toplantılar yaptık. Stratejik ortak olarak kabul ettiğimiz beIN Sports ile giderek büyüyen bir çalışma yapmak istiyoruz. Bu anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Yousef Al-Obaidly: Türk futbolunu dünya çapında geliştirme misyonumuz sürecek

Yeni anlaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Digiturk ve beIN MEDIA GROUP CEO’su Yousef Al-Obaidly şöyle konuştu: “Karşılıklı anlaşmaya varmamız biraz süre alsa da, Digiturk ile beraber tüm taraflar belirsiz ekonomik koşullar altında Türk futbolunun mali geleceğini sağlama almak üzere çaba ve iyi niyet gösterdiler. Bu yeni mutabakat ile tarafların tümünün ilerlemesi için finansal bir istikrar ortamı oluşturulmuştur. Ayrıca TFF’nin ve kulüplerin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan ve mücadele edilmemesi halinde nihayetinde Türk futbolunun ekonomik çöküşüne neden olacak illegal yayınla mücadelede bize destek olma konusundaki kararlılığı bizleri memnun etmiştir. Birkaç hafta süren yoğun müzakere sürecinden sonra, artık Türk futbolunu yurt içinde ve dünya çapında geliştirme ve destekleme misyonumuza tam olarak odaklanabileceğimiz için çok mutluyuz.”

YORUM YAZ