MENÜ

Son dakika: Süper Lig maçlarında kar alarmı! Galatasaray - Kasımpaşa maçının saati değişebilir...

İlk olarak Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak'tan Galatasaray - Kasımpaşa maçının saatiyle ilgili açıklama gelmişti. Konuyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray - Kasımpaşa maç saati değişebilir. TFF'nin hafta sonu oynanacak maç saatleri hakkında yeniden bir planlama yapması bekleniyor. Özellikle İstanbul'da Pazar günü beklenen kar yağışı nedeniyle Galatasaray - Kasımpaşa maçının saati değişebilir.

Son dakika: Süper Lig maçlarında kar alarmı! Galatasaray - Kasımpaşa maçının saati değişebilir...

Son dakika bilgisine göre Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Galatasaray - Kasımpaşa maçının saatinin değişmesi için görüşmeler sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun maç hakkındaki kararını gün içinde açıklaması bekleniyor. İstanbul'da Pazar günü yoğun bir kar yağışı bekleniyor.

Haberin Devamı

Pazar günü ligde dört maç var. Diğer üç maç Konya, Hatay ve İzmir'de oynanacak. İstanbul'da oynanacak tek maç Galatasaray - Kasımpaşa maçı...

Kasımpaşa'dan maç 16:00'da oynansın talebi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Galatasaray - Kasımpaşa maçı için saat değişikliği planladığı, alınacak kararın yakın zamanda açıklanacağı gelen bilgiler arasında! Öte yandan Kasımpaşa, maçın 16:00'da oynanması için Galatasaray'a teklif götürdü... Kasımpaşa Yöneticisi Mehmet Fatih Saraç: "Abdurrahim Bey beni aradı. Federasyonun da uygun görmesi halinde maçın 19.00'da değil de 16.00'da oynanması konusunda görüşümüzü istedi. Bu haklı, makul ve doğru isteklerine olumlu yaklaşacağımızı kendilerine bildirdik."

Kaynak: Sabah.com.tr

Haberin Devamı

***

SÜPER LİG'DE 25. HAFTA PROGRAMI

CUMA

ÇAYKUR RİZESPOR - ERZURUMSPOR (19:00)

CUMARTESİ

KAYSERİSPOR - ANKARAGÜCÜ (13:30)

TRABZONSPOR - GAZİANTEP FK (16:00)

KARAGÜMRÜK - FENERBAHÇE (19:00)

PAZAR

KONYASPOR - DENİZLİSPOR (13:30)

GÖZTEPE - BAŞAKŞEHİR (

KONYASPOR - DENİZLİSPOR (13:30)

HATAYSPOR - ALANYASPOR (16:00)

GÖZTEPE - BAŞAKŞEHİR (16:00)

GALATASARAY - KASIMPAŞA (19:00)

PAZARTESİ

ANTALYASPOR - YENİ MALATYASPOR (19:00)

GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ (19:00)

YORUM YAZ