MENÜ

Son dakika! Samatta resmen Antwerp'e transfer oldu

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Mbwana Samatta, Belçika ekibi Royal Antwerp takımına resmen transfer oldu. Antwerp kulübü, Samatta'yı satın alma opsiyonuyla kiraladığını açıkladı. Fenerbahçe de transferi duyurdu.

Son dakika! Samatta resmen Antwerp'e transfer oldu

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Mbwana Samatta, Belçika ekibi Royal Antwerp takımına resmen transfer oldu. Antwerp kulübü, Samatta'yı satın alma opsiyonuyla kiraladığını resmi sitesi üzerinden duyurdu.

Haberin Devamı

Frey ile aynı takıma gitti

Transfer penceresi kapanmadan Antwerp'e geçen Samatta, daha önce Genk takımı ile Belçika'da çok başarılı olmuş daha sonra Premie Lig'e gitmişti. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Antwerp'in kadrosunda eski Fenerbahçeli Michael Frey de yer alıyor.

FENERBAHÇE DE DUYURDU

Sarı lacivertliler, Samatta'nın satın alma opsiyonu ile Antwerp'e kiralandığını açıkladı. Fenerbahçe yaptığı açıklamada "Oyuncumuz Mbwana Samatta, Belçika’nın Royal Antwerp takımına 1 sezonluğuna kiralandı. Royal Antwerp’in sezon sonunda Samatta’nın bonservisini satın alma opsiyonu da bulunuyor. Samatta’ya başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ