MENÜ

Son dakika | Salih Uçan'ın yeni takımı belli oldu

Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan Beşiktaş ile anlaştı. Siyah-Beyazlı kulüp 3 yıllık sözleşme imzalayacağı 27 yaşındaki futbolcuya yıllık 7.5 milyon TL ödeyecek.

Son dakika | Salih Uçan'ın yeni takımı belli oldu

Beşiktaş şampiyonluk sonrası ilk transfer bombasını patlattı. Siyah-Beyazlı takım Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 27 yaşındaki oyuncuyla 7.5 milyon TL'den 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

G.Saray ve Trabzon da istedi

Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan Salih Uçan ile Süper Lig devleri Galatasaray ve Trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak Salih'in tercihi Beşiktaş'tan yana oldu. Orta saha oyuncusunun bu tercihinde Siyah-Beyazlı takımın şampiyon olmasının ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının etkili olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

3 gol, 7 asistlik sezon

Bu sezon Alanyaspor formasıyla 40 maça çıkan Salih Uçan 3 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Kariyerine Bucaspor'da başlayan ardından 2012-2013, 2013-2014 ve 2016-2017 sezonlarında Fenerbahçe forması giyen Salih Uçan ayrıca Roma, Sion ve Empoli formaları giydi.

Öte yandan Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Çağdaş Atan Ankaragücü'nü 1-0 yendikleri maç sonrası Salih Uçan ve Caulker'ın büyük takıma gideceğini ifade etmişti.

Yakup Çınar - FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ