MENÜ

Son dakika! Salih Uçan ve Güven Yalçın'a sürpriz talip!

Son dakika transfer haberi...Sivasspor, Beşiktaş'ın iki yıldızını istiyor. Yiğido, orta saha için Salih Uçan, forvet için de Güven Yalçın'a talip oldu. Kırmızı-Beyazlılar, önümüzdeki günlerde ilk temasları kuracak.

Son dakika! Salih Uçan ve Güven Yalçın'a sürpriz talip!

Gelecek sezon yeniden üst sıralara tırmanmak isteyen Sivasspor, kadrosunu güçlendirme konusunda bir hayli iddialı. Şimdiye kadar sağ bek için sadece Murat Paluli'yi kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar, orta saha için de Badou Ndiaye ile hayli yol kat etmiş, fakat transfer sonuçsuz kalmıştı. Yiğido, şimdi ise Beşiktaş'ın iki yıldızını gözüne kestirdi. Geçtiğimiz sezon Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Salih Uçan ile golcü Güven Yalçın, Sivas'ın radarına girdi.

Haberin Devamı

İmkanlar zorlanacak

Sivas, özellikle Salih'i orta alanda çok yönlü bir oyuncu olması sebebiyle kadrosuna katmak istiyor. Sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş ile bir türlü anlaşamayan Güven de Yiğido'nun çok istediği isimlerden biri. Gelen son haberlere göre Yiğido, önümüzdeki günlerde ilk temasları sağlayacak. Sivas'ın, iki futbolcu için imkanları zorlayacağı öğrenildi.

YORUM YAZ