MENÜ

SON DAKİKA! Real Madrid Alexander Sörloth'un peşinde!

Son dakika transfer haeberi... Trabzonspor'un yıldız golcüsü Alexander Sörloth Avrupa devlerinin göz hapsinde. Bayern Münih, Milan, Napoli derken bir iddia da Skysports’tan geldi. Buna göre Real Madrid, Trabzonspor’da harika bir sezon geçiren Alexander Sörloth ile ilgileniyor

SON DAKİKA! Real Madrid Alexander Sörloth'un peşinde!

Ligde attığı 19 golle krallık yarışında zirvede bulunan Alexander Sörloth, Avrupa’nın dikkatini çekmeye devam ediyor. Toplamda çıktığı 39 resmi karşılaşmada 25 gol, 7 asistlik performans ortaya koyan 24 yaşındaki Norveçli santrfor, devleri peşine taktı. Son iddia İngiliz Skysports’tan geldi.

Haberin Devamı

Yapılan derlemede, Norveç’in dünya futboluna çok önemli yıldızlar armağan ettiği belirtilirken, en başta da Borussia Dortmund forması giyen Erling Haaland, Real Sociedad’da kiralık oynayan Odegaard ve Trabzonsporlu Sörloth gösterildi.

SON DAKİKA Real Madrid Alexander Sörlothun peşinde

Sörloth, 16 milyon Euro’luk piyasa değeriyle Süper Lig’in en pahalı oyuncusu.

Haberde, Sörloth ile ilgilenen takımlar arasında Real Madrid’in de yer aldığı vurgulandı. Takımı kadar gol attı Trabzonspor’un 2 yıllığına kiraladığı Sörloth için 6 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuna sahip olduğu belirtildi.

Aynı zamanda Sörloth’un bu sezon toplam 25 gol attığı, onu sezon başında gönderen Crystal Palace’ın ise Premier Lig’de toplam 26 gol bulabildiği hatırlatıldı.

YORUM YAZ