MENÜ

Son dakika: Rachid Ghezzal'dan açıklama: Bakacağız, işin bir de Leicester boyutu var

Sergilediği performansla sezona damga vuran ve Beşiktaş taraftarının sevgilisi olan Rachid Ghezzal, Antalyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Harika bir sezon geçirdiklerini vurgulayan ve tüm takım arkadaşlarını tebrik eden Ghezzal, Beşiktaş'taki geleceği ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı, ''İşin Leicester City boyutu var. Henüz Leicester'la görüşmedim ama bu görüşme olacaktır, ne olacağını göreceğiz.'' diye konuştu.

Son dakika: Rachid Ghezzal'dan açıklama: Bakacağız, işin bir de Leicester boyutu var

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, sezonu çifte kupayla tamamladı. 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Rachid Ghezzal, harika bir sezon geçirdiklerini ve çok mutlu olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

'Geldiğimden beri aile ortamında gibi hissettim'

Sezon başı Leicester City'den 1 yıllık kiralanan ve sergilediği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Ghezzal, Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve bu hikayenin devam etmesini istediğini belirtti, ''Harika bir sezon geçirdik. Geldiğimden beri aile ortamında gibi hissettim Takım arkadaşlarımın desteğiyle sahada elimden geleni yaptım. Herkese teşekkür ederim.'' diye konuştu.

'Henüz Leicester'la görüşmedim ama bu görüşme olacaktır'

Geleceği ile ilgili konuşan yıldız solak, "Geleceğimi bilmiyorum, burada mutluyum. Bu hikayenin devam etmesini istiyorum. Şampiyonlar Ligi var. İşin Leicester City boyutu var. Henüz Leicester'la görüşmedim ama bu görüşme olacaktır, ne olacağını göreceğiz. Şimdi anı yaşayalım. Taraftar da kutlasın. Onlar olmadan başardık ama bizi desteklediler. Onlarla kutlama yapmayı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ