MENÜ

Son dakika! PSV maçı öncesi Galatasaray'da koronavirüs şoku yaşanıyor

Son dakika haberi... Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray, 2 futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sonuçları pozitif çıkan futbolcuların tedavi protokolü ve karantina süreçlerinin başlandığı belirtildi.

Son dakika! PSV maçı öncesi Galatasaray'da koronavirüs şoku yaşanıyor

Galatasaray'da son dakika koronavirüs şoku yaşanıyor. Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren ve önümüzdeki hafta PSV ile Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçına çıkacak olan Sarı Kırmızılı ekipte 2 futbolcu koronavirüse yakalandı.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada; Sarı Kırmızılı takımda oyuncu ve teknik heyet ile performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlara yapılan testlerin sonuçlandığı belirtilerek "Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için bugün yapılan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve iki oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır." denildi.

Corona virüsü testi pozitif çıkan iki futbolcunun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatıldı. Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalmak için ön eleme oynayacak olan Galatasaray, 21 Temmuz’da deplasmanda PSV Eindhoven ile karşılaşacak. Hollanda ekibini 28 Temmuz’da evinde ağırlayacak.

Haberin Devamı

YORUM YAZ