MENÜ

Son dakika | Önce Erkan Özdamar sonra Ümit Öztürk görevden alındı!

Son dakika haberi... Antalyaspor - Trabzonspor maçının orta hakemi Erkan Özdamar, görevden alındı. Özdamar kararı Antalya'da otelde öğrendi. Bu haberden kısa süre sonra ise bu hafta sonu oynanacak lig maçlarından birinde VAR hakemi olarak görev yapacak olan Ümit Öztürk de görevden alındı. İki hakem de Perşembe akşamı oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa Ziraat Türkiye Kupası maçında görev almışlardı.

Son dakika | Önce Erkan Özdamar sonra Ümit Öztürk görevden alındı!

Antalyaspor - Trabzonspor maçının orta hakemi Erkan Özdamar, görevden alındı. Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; karar, Antalya'da otelde maç saatini bekleyen Özdamar'a iletildi. Bugün oynanacak maçın hakemi Ali Palabıyık oldu. Özdamar, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının VAR hakemiydi.

Haberin Devamı

Kısa süre sonra Ümit Öztürk de görevden alındı!

Özdamar kararından kısa süre sonra ise bu kez de yine Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında görev alan orta hakem Ümit Öztürk görevden alındı. Öztürk bu haftaki Süper Lig maçlarından birinde VAR hakemi olarak görev alacaktı.

Ne olmuştu?

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının son dakikalarında Kasımpaşalı Aytaç Kara ve Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ikili mücadele sonunda yerde kalmışlardı. Aytaç'ın kramponunun çivisi Mert Hakan'ın kulağının arkasına gelirken (Mert Hakan Aytaç'ın bilerek vurduğunu iddia ediyor), Mert Hakan da Aytaç'ın ayağını kramponuyla ittirerek tepki göstermişti. Bu pozisyonun ardından ise orta hakem Ümit Öztürk Mert Hakan Yandaş'ı direkt kırmızı kartla oyundan atmıştı. Başta Mert Hakan olmak üzere Fenerbahçeliler, ilk hareketi yapanın Aytaç olduğunu belirtseler de VAR'dan herhangi bir izleme talimatı gelmeyince Ümit Öztürk de kararında bir değişiklik yapmamıştı. Sarı Lacivertliler Ümit Öztürk'e ve VAR hakemi Erkan Özdamar'a sert tepki göstermişlerdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut da maç sonu yaptığı açıklamada; "Mert Hakan profesyonel ve hatta Fenerbahçe gibi büyük bir takımın futbolcusu. Aytaç kafasına tekme attı. Canı yandı. Hakem görmedi, VAR da göremedi. Görülmesi gerekirdi. Bizimki kırmızı, o da kırmızı. Bir reaksiyon gösterdi. Bunu kendisiyle yarın oturup konuşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika | Önce Erkan Özdamar sonra Ümit Öztürk görevden alındı

YORUM YAZ