MENÜ

Son dakika | Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması: Çok istiyorum!

Son dakika Galatasaray haberi... Süper Lig'de geride kalan dönem hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, yeni sezonda yönetim değişikliğine gidecek. Yapılacak başkanlık seçiminin ardından görevdeki mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılması gündemde. Torrent'in yerine düşünülen en güçlü adaylardan biri de teknik direktör Okan Buruk. Futbolculuk döneminde Galatasaray tarihine geçen Okan Buruk, NTV'de yayınlanan 'Kırılma Anı' programına konuk oldu ve gündeme dair samimi açıklamalar yaptı.

Son dakika Galatasaray haberi... Süper Lig'de geride kalan dönem hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, yeni sezonda yönetim değişikliğine gidecek. Yapılacak başkanlık seçiminin ardından görevdeki mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılması gündemde. Torrent'in yerine düşünülen en güçlü adaylardan biri de teknik direktör Okan Buruk.

Haberin Devamı

Futbolculuk döneminde Galatasaray tarihine geçen Okan Buruk, NTV'de yayınlanan 'Kırılma Anı' programına konuk oldu ve gündeme dair samimi açıklamalar yaptı.

"Teklif gelmesi durumunda bir gün Fenerbahçe'yi çalıştırır mısınız?" sorusunu yanıtlayan Okan Buruk, "En doğru anlaşmayı ait olduğunuz kulüplerle yapmanız gerekir. Çünkü orada daha başarılı olabilirsiniz, insanlar size daha yakın olabilir. Bu Fenerbahçeli oyuncular için de geçerli. Benim için teknik direktör olarak en doğru yerin Galatasaray olduğunu düşünüyorum. Kendimi Fenerbahçe hocası olarak göremiyorum. Galatasaray kulübesinde kendimi hayal ediyorum. Galatasaray'ın teknik direktörü olmak benim çok istediğim, hayal ettiğim bir şey." dedi.

YORUM YAZ