MENÜ

SON DAKİKA | Neymar, Fransa Süper Kupası finalinde yok!

Paris Saint Germain'in Fransa Kupası finalinde Rennes'e penaltı atışlarıyla 6-5 mağlup olduğu mücadele sonrası bir taraftara yumruk atan Neymar'ın cezası bugün resmen açıklandı. Brezilyalı süperstar, Fransa Süper Kupası finalinde boy gösteremeyecek.

SON DAKİKA | Neymar, Fransa Süper Kupası finalinde yok!

Paris Saint Germain'in Fransa Kupası finalinde Rennes'e penaltı atışlarıyla 6-5 mağlup olduğu mücadelenin ardından ikincilik madalyasını almak için stadyumun üst bölümünde oluşturulan platforma çıktığı sırada bir taraftara yumruk atan Neymar'ın cezası, bugün Fransa Futbol Federasyonu tarafından resmen açıklandı.

Haberin Devamı

Federasyon, Brezilyalı süperstarı 2'si ertelemeli üzere toplamda 5 maçlık bir cezaya çarptırdığını duyurdu. Takımının önümüzdeki ilk 3 maçında forma giyemeyecek olan yıldız futbolcu, böylece Ligue 1'in son 2 haftasıyla birlikte 3 Ağustos'ta Çin'in Shenzhen kentinde Rennes ile karşı karşıya gelecekleri Fransa Süper Kupası finalinde boy gösteremeyecek.

27 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a kendi evlerinde 3-1 yenilip elendikleri maçtan sonra sosyal medyadan hakemlere ettiği küfür nedeniyle 3 maç ceza almıştı.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ