MENÜ

Son dakika! Newcastle United'in transferde hedefi Merih Demiral

Eddie Howe yönetimindeki Premier Lig ekibi Newcastle United yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Savunma hattına takviye yapmak isteyen İngiliz ekibinin, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Atalanta'da tamamlayan Merih Demiral'ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Son dakika! Newcastle United'in transferde hedefi Merih Demiral

Eddie Howe yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden Premier Lig ekibi Newcastle United'da hedef Milli futbolcu Merih Demiral.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre Newcastle United bu yaz Merih Demiral'i kadrosuna katmak istiyor ve Milli futbolcuya olan ilgileri her geçen gün artmaya devam ediyor.

20 milyon Euro satın alma opsiyonu

Kiralık olarak Atalanta ile iyi bir sezon geçiren 24 yaşındaki stoperin sözleşmesinde yaklaşık 20 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunduğu belirtilirken, İtalyan kulübünün bu opsiyonu kullanıp kullanmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Juventus'a dönecek mi?

Newcastle United, Juventus'a geri dönüp dönmeyeceği henüz bilinmeyen Merih Demiral için baskısını artırmayı planlıyor ayrıca transferden yakın zaman içerisinde vazgeçmesi beklenmiyor.

Milli futbolcunun geleceğinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtilirken, durumu yakından takip eden İngiliz ekibi kadrosunu Merih Demiral ile güçlendimek için fırsat kolluyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon 42 maçta forma giyen Merih Demiral, 2 kez gol atıp 3 kez de asist yapma başarısı göstermişti.

YORUM YAZ