MENÜ

Son dakika | Nenad Bjelica istedi, Fenerbahçe'ye yeni Muriç: Bruno Petkovic

Teknik direktör Nenad Bjelica, Dinamo Zagreb’den öğrencisi olan Bruno Petkovic’i de Fenerbahçe'ye getirmek istiyor. 10 milyon Euro piyasa değeri bulunan 25 yaşındaki golcü için Hırvat teknik adam da nabız yoklayacak.

Son dakika | Nenad Bjelica istedi, Fenerbahçe'ye yeni Muriç: Bruno Petkovic

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın ayrılığından sonra görüşülmeye başlanan ve en ciddi aday olarak lanse edilen Nenad Bjelica'ya 2 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme teklif edilmişti. Sabah'ın haberine göre; 48 yaşındaki çalıştırıcı daha Türkiye'ye adım atmadan eski takımı Dinamo Zagreb'den ilk transferini talep etti. İtalyan basınına göre Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'in golcüsü Bruno Petkovic ile yakından ilgileniyor. Haberde Petkovic için "Nenad Bjelica'nın ilk tercihi" yorumu yapıldı.

Haberin Devamı

MURİÇ'İ ANDIRIYOR

Pivot santrfor olarak oynayan 25 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 10 milyon Euro civarında. Ancak 48 yaşındaki teknik adamın devreye girmesiyle bu rakamın aşağıya çekilmesi bekleniyor. 2024'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun stili, 1.93'lük fiziğinden dolayı Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi'i andırsa da asist özelliği ile de öne çıkıyor. Dinamo Zagreb'in 1 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Bruno Petkovic'in, kulübüyle sözleşmesi 2024 Haziran'da sona erecek...

YORUM YAZ