MENÜ

Son dakika | Mustafa Cengiz'dan Fatih Terim açıklaması! "Devam etmeyi düşünmüyorum"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sezonun ardından Türk Telekom Stadı'nda değerlendirme toplantısı yaptı. Yönetimden aday çıkarsa onu destekleyeceğini belirten Mustafa Cengiz, aday olmayı düşünmediğini ifade etti. Cengiz, ancak aday çıkmazsa yeniden başkan adayı olabileceğinin sinyallerini verdi. Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile devam etmeyeceklerini ise şu sözlerle açıkladı. "Ben Sevgili Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum."

Son dakika | Mustafa Cengiz'dan Fatih Terim açıklaması! "Devam etmeyi düşünmüyorum"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz iki saat süren bir basın toplantısı düzenledi ve bomba açıklamalarda bulundu. Yönetimden aday çıkarsa onu destekleyeceğini belirten Mustafa Cengiz aday olmayı düşünmediğini ifade etti. Cengiz, ancak aday çıkmazsa yeniden başkan adayı olabileceğinin sinyallerini verdi. Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile devam etmeyeceklerini ise şu sözlerle açıkladı. "Ben Sevgili Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum."

Haberin Devamı

Mustafa Cengiz'in açıklamaları...

Galatasaray ikinci defa rekorla aynı puanla şampiyonluğu kaçırdı. Bu ikinci kez oluyor. Diğer Semra Hanım Sezonu değildi galiba. Bu seçim Galatasaray'ın test seçimi olacak. Galatasaray vefalı mı, Galatasaray fedakar mı? Bunlar test edilecek. Benim desteklediğim insanlar takdir edilmezse şaşırırım. Ben kimseye şuna oy atın falan demem. Sadece kendim için değil, ama emek veren diğer arkadaşlarım da takdir görmezse eğer camiadan kırgınlık duyarım. Başta Abdürrahim kardeşim burada maddi manevi olarak büyük destek sağlamıştır.

"Terim bilet konusu yanlış anlaşıldı"

Ben sevgili Fatih Terim'e Bodrum'a giderken, ABD'ye giderken uçak bilet paralarını kulübe ödettiriyor diye bir şey demedim. O konu yanlış anlatılmış. Yaptığınız esprileri, ironileri anlamıyorlar... Hemen hocaya taşıyorlar.

Haberin Devamı

Son dakika | Mustafa Cengizdan Fatih Terim açıklaması Devam etmeyi düşünmüyorum

"Futbolculara borcumuz yok"

Nisan ayı dışında futbolculara borcumuz yok. İki futbolcumuz problemliydi. Birini ihraç ettik, yönetime hakaret ettiği için. Kötü oynadığı için ihraç etmedik. Taraftara kalsa bir an evvel gönderin diyorlardı. Aynı taraftarların bir bölümü 'Niye gönderdiniz?' dedi.

"Taraftardan özür diliyorum"

Taraftardan özür dilerim. Şampiyonlar Ligi'ndeki iki sezondan ötürü. Başarılı olamadık, açık konuşuyorum. Ya orta saha yoktu, ya forvet yoktu, ya defans yoktu. Defans yokken en az golü yedik, forvet yokken en çok golü attık. Açın bakın istatistiklere.

Son dakika | Mustafa Cengizdan Fatih Terim açıklaması Devam etmeyi düşünmüyorum

Başkan yardımcısı Yusuf Günay ve İkinci başkan Abdürrahim Albayrak, Mustafa Cengiz'in basın toplantısını yakından takip etti.

"İbra edilmememiz beni üzmedi"

İbra edilmememiz beni üzmedi, bu siyasetti çünkü. Beni sevmeyenler iyi hazırlanmıştı, biz hazırlanmadık. Ama Denetleme Kurulu'nun ibra edilmemesi beni çok üzdü. Ben Dursun Bey'e hiçbir zaman hakaret etmedim. Her konuşmamda önce teşekkür ettim. Galatasaray'da takdir edilecek hiç laf duymadım. Sizin Allahınız var mı? Tövbe tövbe ya. Özür dilerim ağzımdan kaçtı.

"Başkan adayları ceplerini hazırlasınlar"

Her ay 300 sırf harcamamız var yönetimden. Belgesiz. Bize para yok diyorsun diyecek. Başkan olacaklara şimdiden söylüyorum. Ceplerini hazırlasınlar. Fatih Hoca diyor ya... Yazlığım vardı onu da sattık hanım da bana kızıyor. Evlenme programından mı evlendik dedim.

Haberin Devamı

"Seçime girmeyeceğimi söyledim"

Üç liste vermiş ya, o üç liste seçime girebilir. Tüzükte açık olarak, tam okumuyorlar. 'İptal' yazıyor. Biz bunu değerli hukukçularla konuştuk zaten. Günlerce konuştuk. Biz sorumluluk sahibiyiz. Ben girmeyeceğimi ilan ettim zaten. Işın Çelebi adaylık koydu giremeyecek. Belki başka değerli adayımız çıkacak. Ben ertelemeyi o yüzden yapmadım. Yusuf bey günlerce bunu çalıştı. Bananeya zaten girmiyorum. Ben bu gece hastanede yattım. B-C vitamin yüklediler. 6 gündür baş ağrısı çekiyorum.

Son dakika | Mustafa Cengizdan Fatih Terim açıklaması Devam etmeyi düşünmüyorum

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulübe ne kadar şahsi kefaletleri olduğunu basın mensuplarına gösterdi.

Mustafa Cengiz'in şahsi kefaleti: 786 M ₺

Abdurrahim Albayrak'ın şahsi kefaleti: 456 M ₺

Yusuf Günay'ın şahsi kefaleti: 330 M ₺

Toplam: 1 milyar 572 milyon ₺

"Ceyhun, Elmander ve Cana'nın parasını ödedik"

Haberin Devamı

Ceyhun Gülselam'ın parasını ödedik. Menajeri bizi icraya verdi, transfer tahtamız kapandı. Şok yaşadı. Vermez diyorduk, vermiş adam. Onlar da sıkışıyorduk. Elmander'le Lorik Cana'ya para ödedik.

"En büyük sivil toplum örgütü Galatasaray"

Galatasaray Adası'nda davayı ilk kez kazandık. Dünya birbirine girdi. Sayısal olarak, itibar olarak, güç olarak Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu, spor kulübü Galatasaray'dır. Güneş çatısı kuruyoruz, hiç bahseden var mı? 25 sene boyunca, 100 milyon TL'nin üzerinde katkı sağlayacak. İzinler tamamlandı, inşasına başlanacak.

"Token'dan 10 milyon dolar kazandık"

Socios ile Fan Token anlaşması yaptık. 4 yıllık sözleşmemiz var. 10 milyon dolar gelir elde ettik. Sadece Beşiktaş maçında 12 milyon Euro hacim oluşmuş.

"30 kupa kazandık"

Ünal Aysal hakkını vereyim çok başarılıydı. 28 kupa aldı. Biz 30 kupa kazandık. İki kez şampiyon olduk. Birini Tudor'un takımıyla yaptık diyorlar. Birini hocamız yaptı, bizim hiç katkımız yok. Paraları Nijerya hükümeti verdi...

Haberin Devamı

"Yönetimden biri aday olursa desteklerim"

Yönetimimden biri aday olursa onu destekleyeceğim. Ben aday olmayacağım. Abdürrahim Bey, Kaan Bey ve Yusuf Bey'e adaylık teklifinde bulundum. Onlarda burada... Bu seçimde aday olmalarını istiyorum. Bu seçimde iptal olayı var. Taraftardan mutlak destek görürsem. Yeniden değerlendireceğim. 1 aylık süreç var. Mevcut adayların Galatasaray'a zarar verme tehlikesini, yeterli olmama tehlikesini görürsem ve taraftardan mutlak destek görürsem, adaylık kararımı değerlendireceğim.

"Terim'le devam etmeyi düşünmüyorum"

Basında haber çıkıyor, hocadan ben telefon beklerdim. Doğru mu diye sormasını. Hayır o yargıç olarak kararını vermiş, basın sözcüsü olarak da çıkıp açıklamış. Albayrak'a haber vermiş, o da yalvarmış hocam yapma diye. Yapmasını beklemezdim ama yaptı. Ben Sevgili Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum.

"Sen yönetim kuruluna hakaret ediyorsun, ey Fatih Terim!"

Var olasın sevgili hocam. Düşmanlarını duman ediyorsun sevgili hocam. 2 gündür sinirden uyuyamayan var yönetimden. Eserinle öğün hocam! Kemoterapiye başlarım ben. Yapma be hocam. Geçmiş olsun bile demedin bana. Ben düşmansam, arkadaşlarım düşmansa, ya yönetimin onunla işi yok ya da onun yönetimle. Yazıyorlar 'Fatih Terim büyüktür Galatasaray', 'Galatasaray kırmızı çizgimiz' Ya yönetim kim? Yönetim, genel kurulun seçtiği idare. Sen yönetim kuruluna hakaret ediyorsun, ey Fatih Terim!

"Terim özür dilerse..."

Başkan adayları açıklama yaptı. 'Terim'in yanındayız' dediler. Ben değilim. Ben olduğum sürece onunla sözleşme yapmam. Çünkü ben onun düşmanı imişim. Bir şartla olur, çıkar özür diler, beni ikna eder. Öyle...

YORUM YAZ