MENÜ

Son Dakika | Mostafa Mohamed'e Fransa'dan talip var! Galatasaray'ın kapısını çalacaklar

Son dakika haberi... Mostafa Mohamed'e Toulouse talip oldu. Galatasaray, 1 Temmuz'a kadar Zamalek'e 4 milyon dolar ödeyerek Mostafa Mohamed'in bonservisini alacak. Fransız ekibi Toulouse ise 24 yaşındaki Mısırlı golcüyü transfer listesinin ilk sırasına yazdı.

Son Dakika | Mostafa Mohamed'e Fransa'dan talip var! Galatasaray'ın kapısını çalacaklar

Galatasaray'da Mostafa Mohamed konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, 1 Temmuz'a kadar Mısır ekibi Zamalek'e 4 milyon dolar ödeyerek oyuncusunun bonservisini almayı planlıyor. 24 yaşındaki golcünün talipleri de her geçen gün artıyor.

Haberin Devamı

MOSTAFA MOHAMED LİGUE 1'E GİDEBİLİR

Mostafa'yı kadrosuna katmak isteyen Fransız ekibi Toulouse gelişmeleri yakından takip ediyor. Toulouse 1 Temmuz'dan sonra Galatasaray'ın kapısını çalacak. Geçtiğimiz yaz Mostafa ile Lyon, Bordeaux ve Atalanta ilgileniyordu. Başarılı ismin geçtiğimiz sezon Bordeaux'a transferi son anda gerçekleşmemişti.

PİYASA DEĞERİ 6.5 MİLYON

24 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon 40 resmi maçta Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Bin 610 dakika sahada kalan Mısırlı yıldız 8 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Transfermarkt verilerine göre, Mostafa'nın piyasa değeri 6.5 milyon euro. Mohamed, yıllık 750 bin euro garanti maaş alıyordu.

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ