MENÜ

Son dakika! Mehmet Topal resmen Beşiktaş'ta!

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş, son olarak Medipol Başakşehir forması giyen Mehmet Topal'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanan video ile transfer duyuruldu.

Son dakika! Mehmet Topal resmen Beşiktaş'ta!

Yeni sezon öncesi çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Salih Uçan'ın ardından 2. transferini gerçekleştirdi. Siyah Beyazlı ekip, son olarak Medipol Başakşehir forması giyen Mehmet Topal'ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanan video ile transfer duyuruldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, orta saha futbolcusu Mehmet Topal ile sözleşme imzalamıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Mehmet Topal'a hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Son dakika Mehmet Topal resmen Beşiktaşta

Yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek olan olan 35 yaşındaki oyuncu, Türkiye futbol tarihinde önemli rekorların da sahibi durumunda. Tecrübeli oyuncu, Türkiye'de üç farklı takımda şampiyonluk yaşayan ilk oyuncu olmuştu.

Topal, 2007-2008 yılında Galatasaray , 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe ve son olarak 2019-2020 sezonunda Medipol Başakşehir formasıyla şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Mehmet Topal, Beşiktaş forması ile de şampiyonluk yaşaması halinde bir ligde 4 farklı takımda şampiyonluk yaşayarak ulaşılması güç bir başarıya imza atmış olacak.

Haberin Devamı

Süper Lig kariyerinde 338 maça çıkan ve 20 gol atıp 22 asist yapan Topal, savunma ağırlıklı futboluyla öne çıkıyor.

YORUM YAZ