MENÜ

Son dakika! Mehmet Aurelio, Fenerbahçe'den ayrıldı

Fenerbahçe son dakika haberi... 2003-2008 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen ve Ocak 2020'de teknik ekipte göreve başlayan Mehmet Aurelio, Sarı Lacivertli ekipten ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Son dakika! Mehmet Aurelio, Fenerbahçe'den ayrıldı

Fenerbahçe Futbol A Takımı teknik ekibinde yer alan Mehmet Aurelio, görevinden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınlayan Aurelio, Fenerbahçe taraftarına tüm destekleri için teşekkür etti ve ''Gönül isterdi ki daha iyi ve daha güzel başarılar sizlere hediye edelim. Dilerim önümüzdeki süreçte başarılar takımımız ile olur.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

43 yaşındaki futbol adamının açıklaması şu şekilde:

''2020-21 sezonunun tamamlanması ile birlikte Fenerbahçe SK'da şeref ve gururla yürüttüğüm görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Fenerbahçe SK ailesinin tüm yönetim kamuoyuna, teknik ekip ve idari ekip yöneticilerine, çalışanlarına, oyuncularına ve büyük Fenerbahçe taraftarına tüm destekleri için teşekkür ederim. Gönül isterdi ki daha iyi ve daha güzel başarılar sizlere hediye edelim. Dilerim önümüzdeki süreçte başarılar takımımız ile olur. Sevgi ve saygılarımla.''

Son dakika Mehmet Aurelio, Fenerbahçeden ayrıldı

2013 yılında futbol hayatına nokta koyan Aurelio, Kasımpaşa, Göztepe ve Sakaryaspor'da yardımcı antrenörlük yaptı. Tecrübeli isim, Yeni Çorumspor'da ilk kez teknik adamlık yapan Aurelio, 14 maçta 1.57 puan ortalaması yakalamıştı.

Haberin Devamı

Son dakika Mehmet Aurelio, Fenerbahçeden ayrıldı

YORUM YAZ