MENÜ

Son dakika! Mbaye Diagne resmen Galatasaray'da!

Galatasaray, forvet transferinde mutlu sona ulaştı ve Kasımpaşa'nın golcüsü Mbaye Diagne'yi transfer etti. Sarı Kırmızılı kulüpten KAP'a açıklama geldi. Galatasaray 2. Başkanı Yusuf Günay Instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile transferi duyurdu. Diagne'nin imzaladığı sözleşmenin detayları da ortaya çıktı.

Son dakika! Mbaye Diagne resmen Galatasaray'da!

Galatasaray Yönetimi ve Kasımpaşa Mbaye Diagne'nin transferi konusunda anlaşmaya vardı ve Sarı-Kırmızılılar, sosyal medya hesabından resmi olarak transferi açıkladı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 17 karşılaşmada 20 gol attı 2 de asist yaptı.

Kariyerine 2012 yılında İtalya 4. Lig takımlarından Bra'da başlayan Diagne, 2013 yılında ise Juventus'a transfer oldu. 2015 yılında kadar Juventus tarafından çeşitli takımlara kiralanan golcü oyuncu, Macaristan'ın Ujpest takımına 1.15 milyon Euro bedelle transfer oldu. 2016 yılında ise Diagne, 1.9 milyon Euro'ya Çin'e gitti. Diagne son olarak ise geçtiğimiz sezonun devre arasında bedelsiz olarak Kasımpaşa'ya transfer oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan KAP'a açıklama

Galatasaray, Diagne transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

İşte o açıklama:

Galatasaray Sportif AŞ. Mbaye Diagne ve kulübü Kasımpaşa ile transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi.

Sözleşme detayları ortaya çıktı

Editörümüz Necati Alabyrak'ın haberine göre Galatasaray'ın yeni yıldızı Mbaye Diagne, Sarı-Kırmızılı ekipten yıllık 2.3 milyon Euro alacak. Sözleşmenin ise 4.5 yıllık olacağı öğrenildi.

İlk fotoğraf geldi

Galatasaray 2. Başkanı Yusuf Günay Instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile transferi duyurdu.

Son dakika Mbaye Diagne resmen Galatasarayda

YORUM YAZ