MENÜ

SON DAKİKA | Mario Mandzukic serbest kaldı

Son dakika gelişmesi... Transferde Türk takımlarının sık sık gündemine gelen Hırvat golcü Mario Mandzukic, Katar ekibi Al Duhail ile olan sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

SON DAKİKA | Mario Mandzukic serbest kaldı

Transferde adı sık sık Türk takımları ile anılan Hırvat golcü Mario Mandzukic, Katar ekibi Al Duhail ile yollarını ayırdı. 34 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Al Duhail ile karşılıklı anlaşmaya vararak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Mario Mandzukic yaptığı açıklamada, "Al Duhail ile sözleşmemi feshetmek adına karşılıklı anlaşmaya vardık. Katar'daki bana yönelik güven ve misafirperverlik için minnettarım. Kulübe ve takıma gelecek adına en iyi dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kariyerinde Wolfsburg, Bayern Münih, Atletico Madrid ve Juventus gibi önemli takımların formalarını giyen Mandzukic, 2019'da Al Duhail'e transfer olmuştu.

İsmi sık sık Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemine gelen golcü oyuncu, Nenad Bjelica'nın Fenerbahçe'nin başına geçeceği söylentileri olduğu dönemde de Sarı-Lacivertliler ile ilişkilendirilmişti.

YORUM YAZ