MENÜ

SON DAKİKA | Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu

Son dakika haberi… Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’in görevi bırakmasının ardından seçim için toplanan Kulüpler Birliği, yeni başkanını belirledi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Vakfı’nın yeni başkanı oldu.

SON DAKİKA | Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu

Kulüpler Birliği Vakfı, yeni başkanını belirleyecek seçim adına toplanmıştı. Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’in görevi bırakmasının ardından seçim için yapılan toplantıda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı oldu.

Haberin Devamı

Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği'nin tarihindeki 11. başkan oldu. 5 Kasım 2019'da seçilen Mehmet Sepil'den önce de yine o dönemde Beşiktaş Başkanı olan Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı'nın da başkanlık görevini yürütmüştü. Fikret Orman öncesinde de Dursun Özbek ve Göksel Gümüşdağ'ın yürüttüğü başkanlık görevi, 2 yıllık Mehmet Sepil döneminin ardından yine bir İstanbul takımının başkanı tarafından yürütülecek.

Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi, yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı.

"Kulüp başkanlarının beni aday gösterip başkan seçmeleri benim için onurdur"

"Türk futbolunun çok sorunlar yaşadığı bir süreçten geçtik"

"Banka yapılandırmalarının süratle yerine getirilmesi en büyük önceliğimiz"

Haberin Devamı

"9 kişilik bir yönetim kurulu oluşturduk. Önümüzdeki hafta kendi içimizde görev dağılımı yapacağız"

"Yayıncı kuruluş ile yeniden bir görüşme yapacağız. Kulüplerimizin yayın haklarından başka şekilde faydalanmasını sağlayacak görüşmeler başlayacaktır"

"Buradaki görevimden dolayı Beşiktaş'a hizmet etmekten geri kalma gibi bir durum söz konusu olmayacaktır"

Bakan Kasapoğlu'ndan Ahmet Nur Çebi'ye tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına seçilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısında başkanlığa seçilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi tebrik ediyorum. Ahmet Nur Çebi'ye çalışmalarında başarılar diliyorum. Başkanlık görevini devreden Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

TFF'den Çebi'ye tebrik mesajı

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına seçilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi tebrik etti.

Federasyondan yapılan tebrik mesajı şöyle;

"Süper Lig’de yer alan takımları temsil eden Kulüpler Birliği Vakfı’nın bugün İstanbul’da gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda yeni başkanı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak başkanlığa seçilen Sayın Ahmet Nur Çebi’yi ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Kulüpler Birliği Başkanı olarak Türk futboluna yapmış olduğu katkılardan dolayı Sayın Mehmet Sepil'e teşekkür ederiz."

YORUM YAZ