MENÜ

Son dakika Konyaspor transfer haberi! Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı 160 milyon TL!

İç Anadolu ekibinde takımın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Amir Hadziahmetovic’e Belçika’dan ve İtalya’dan talipler var. Stoper Abdülkerim’i de Beşiktaş ısrarla istiyor. Yönetim iki yıldızdan 10 milyon Euro, yani 160 milyon TL gelir bekliyor.

Son dakika Konyaspor transfer haberi! Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı 160 milyon TL!

6 yıldır Konyaspor forması giyen ve geçen sezondan bu yana gösterdiği başarılı performansla da adeta yıldızlaşan Amir Hadziahmetovic’e teklifler ardı ardına geliyor. Başarılı oyuncuyu Belçika ekibi Anderlecht ciddi şekilde istemişti. Asıl resmi adım ise Udinese’den geldi. Konyaspor’un oyuncunun bedelini 7 milyon Euro olarak belirlediği ifade ediliyor. Amir’in transferine kesin gözle bakılıyor.

Haberin Devamı

Abdülkerim gözde hale geldi

Yeşil-Beyazlılar’da ayrıca Abdülkerim Bardakçı da sezonun en öne çıkan isimlerinden. Performansıyla Milli Takım’a kadar yükselen başarılı savunmacıyı Beşiktaş çok uzun süredir takıma kazandırmak istiyor. Kulüpler arasında resmi görüşmeler devam ederken İç Anadolu ekibi Abdülkerim’i de en azından 3 milyon Euro’luk bedelle satmak istiyor. Yeşil-Beyazlılar’ın Abdülkerim için kapıyı şimdilik 5 milyon Euro’dan açtığı belirtiliyor.

YORUM YAZ