MENÜ

SON DAKİKA! Kayserispor'da Robert Prosinecki dönemi

Bülent Uygun ile yollarını ayıran Kayserispor'da yeni teknik direktör belli oldu. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Hırvat teknik adam Prosinecki ile resmen anlaştıklarını açıkladı ve ''Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyor. Teknik Direktör Robert Prosinecki ile anlaştık, camiamıza hayırlı olsun.'' dedi.

SON DAKİKA! Kayserispor'da Robert Prosinecki dönemi

Son dakika gelişmesi... Sezona Teknik Direktör Hikmet Karaman ile başlayan, ardından Samet Aybaba ile yola devam eden ve son olarak da Bülent Uygun ile 7 hafta çalışan İstikbal Mobilya Kayserispor, ligin ikinci yarısı için Hırvat teknik adam Robert Prosinecki ile anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Sağlık sorunları nedeniyle gelmeyi kabul etmeyen Hırvat teknik adam, direk kendisiyle görüşülmesi sonrasında Kayserispor'un teklifini kabul etti. Ligin ikinci yarısında Kayserispor'un teknik sorumlusu olarak göreve başlayacak olan Prosinecki, Antalya kampında takımın başında yer alacak. Prosinecki'nin yardımcılıklarını ise Gordon Cipric ve Dragan Spasic yapacak.

Hırvat teknik adam Robert Pronisecki, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında da Kayserispor'da görev yapmıştı.

"Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyor''

Prosinecki transferini sosyal medya hesabından duyuran İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyor. Teknik direktör Robert Prosinecki ile anlaştık, camiamıza hayırlı olsun" paylaşımında bulundu.

YORUM YAZ