MENÜ

Son dakika | Karagümrük'ten ayrılan Erik Sabo Çaykur Rizespor'da

Temmuz 2019'da Hapoel Beer Sheva'dan Karagümrük'e gelen ve sergilediği performansla takımın Süper Lig'e çıkmasında başrol oynayan isimlerden olan Erik Sabo, İstanbul ekibi ile yollarını ayırdı. Süper Lig'den birçok talibi olan tecrübeli futbolcu, tercihini Çaykur Rizespor'dan yana kullandı ve Karadeniz ekibiyle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Son dakika | Karagümrük'ten ayrılan Erik Sabo Çaykur Rizespor'da

Süper Lig'de 5 maçtır galibiyete hasret kalan ve Stjepan Tomas ile yollarını ayırıp takımı Sumudica'ya emanet etmeye hazırlanan Çaykur Rizespor, transferde de atağa kalktı. Karadeniz ekibi, Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Erik Sabo'yu kadrosuna kattı. Karagümrük'ten ayrılan ve Süper Lig'den birçok talibi olan Sabo, Rizespor'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

İstikrar abidesi!

Yeni bir yapılanmaya giden Fatih Karagümrük'e Hapoel Beer Sheva'dan Temmuz 2019'da transfer olan Sabo, sergilediği performansla alkış toplamıştı. Karagümrük'ün dinamosu olan Sloven orta saha, çıktığı 34 resmi maçta 10 gol, 5 asistlik bir performans sergileyerek ve Karagümrük'ün 36 yıllık Süper Lig özlemini dindiren kadronun en önemli isimleri arasında ön plana çıkmıştı.

Son dakika | Karagümrükten ayrılan Erik Sabo Çaykur Rizesporda

Erik Sabo, geçtiğimiz sezon Karagümrük formasıyla en çok maça çıkan ve en çok gol atan oyuncu oldu. (34 maç, 10 gol)

Süper Lig'de 12, Türkiye Kupası'nda 1 maça çıkan Sabo, rakip filelere 5 gol bıraktı. Slovakya Milli Takımı'nda da forma giyen Sabo, salı günü Rize'ye gidecek ve görev verilmesi halinde çarşamba günü oynanacak Gaziantep FK maçında sahada olacak.

Haberin Devamı

Yakup Çınar / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ