MENÜ

SON DAKİKA | Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın takımı Düsseldorf küme düştü!

Son dakika gelişmesi... Almanya Bundesliga 1'de son haftaya 16. sırada giren milli oyuncularımız Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın takımı Fortuna Düsseldorf, son maçında Union Berlin'e 3-0 mağlup oldu ve bir başka milli yıldızımız Nuri Şahin'in kadrosunda yer aldığı Werder Bremen'in de kazanması sonucunda 17. sıraya düşerek lige veda etti.

SON DAKİKA | Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın takımı Düsseldorf küme düştü!

Almanya Bundesliga 1'de sezon sona ererken milli oyuncularımız Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın takımı Fortuna Düsseldorf, büyük bir şok yaşayarak ikinci lige düştü. Düsseldorf, son maçlarda alınan sonuçlara göre 17. sıraya gerilerken bir başka milli yıldızımız Nuri Şahin'in takımı Werder Bremen, 16. sıraya yükselen ekip oldu.

Haberin Devamı

Bundesliga'da son haftaya 16. sırada giren Fortuna Düsseldorf, iddiası bulunmayan Union Berlin deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Son maçlar öncesi 17. sırada bulunan Werder Bremen'in evinde Köln'ü 6-1 ile geçmesi sonucunda Fortuna Düsseldorf, Play-Out maçı oynama şansını yitirerek 17. sıraya geriledi ve ikinci lige düştü.

Son haftaya Werder Bremen'in 2 puan önünde giren Fortuna Düsseldorf, 30 puanda kalırken Werder Bremen, aldığı Köln galibiyetiyle puanını 31'e yükseltti ve Play-Out maçı oynama şansını elde etti.

Union Berlin'e Fortuna Düsseldorf karşısında galibiyeti getiren goller 26. dakikada Anthony Ujah, 54. dakikada Christian Gentner ve 90. dakikada Suleiman Abdullahi'den geldi. Milli oyuncularımız Kaan Ayhan ve Kenan Karaman ise karşılaşmaya ilk 11'de başlarlarken Kaan 90 dakika, Kenan ise 74 dakika oyunda kaldı.

YORUM YAZ